Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu Beldesinde Sezer G.(52) isimli şahıs evinde ölü bulundu. Olay yerine giden ekipler şahsın 3 gün önce öldüğünü belirledi.

1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı! 1 haftadır kayıp olan üniversite öğrencisi bakın nerede ortaya çıktı!

Olay, Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde meydana geldi. İddiaya göre; Mahalle’de yaşayan vatandaşlar çevreye yayılan pis kokudan rahatsız olarak durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler mahallede araştırma yaptıkları esnada evde yalnız yaşadığı öğrenilen 52 yaşındaki Sezer G.’ ten ses alamayınca eve girdi. Jandarma ekipleri G.’nin cansız bedenini koltukta iç çamaşırları ile otururken buldu. Cansız bedeni tanınmayacak hale gelen G’in 3 gün önce öldüğü ve önünde bulunan masada uyuşturucu bulunduğu öğrenildi.Şahsın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Bu arada yapılan ilk incelemede adamın vücudunda kesik ya da ateşli silah yaralanmasına rastlanmazken, kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra ortaya çıkacağı öğrenildi.