Günlerdir yoğun şekilde devam eden yerel seçim çalışmalarında son günlere gelindi.

Bugün günlerden Çarşamba.

31 Mart’a sadece 3 gün kaldı.
Pazar günü sandık başına gidilecek ve oylar kullanılarak kimlerin belediye başkanı seçildiği akşam saatlerinde ortaya çıkacak.

Türkiye genelinin çoğu yerinde olduğu gibi Zonguldak’ta da iktidar partisi AKP ve ortağı MHP ile birlikte cumhur ittifakı olarak seçimlere iddialı giriyor.

Zonguldak, Bartın ve Karabük mutfağı Ark Of Tasta ağında yerini aldı! Zonguldak, Bartın ve Karabük mutfağı Ark Of Tasta ağında yerini aldı!

En yakın rakibi olarak görülen CHP ise son derece iddialı ve seçimi kazanacaklarından emin şekilde açıklama yapıyor.

AK Parti-MHP ittifakı ise bu anlamda kamuoyuna bir mesaj niteliğinde “Gönül birliği iftar buluşması” düzenleyerek “Birlik-beraberlik” mesajı verdi. Seçime katılan diğer partiler de son çalışmalarını yapmak suretiyle 31 Mart akşamı sandıktan çıkacak olan sonucun nasıl olacağını merakla bekleyecek.

Sandık kapalı olunca şimdiden havalara girmenin de bir anlamı yok. Kapalı olan bir mektubun içinde ne yazıldığını açmadan okumadan bilmek imkansız olduğuna göre sandıkta açılmadan oyların kime gittiği de bilinmez.

Iittifak Iftarı

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Cumhur ittifakı iftardaydı. Şunun şurasında 3 gün sonra sandıktan çıkacak sonuç her şeyi de belirleyecek ve bu CURCUNA’YA 5 sene sonrasına kadar nokta konacak. Kazanan ZONGULDAK olsun. Başka Zonguldak yok.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.