TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! Türkiye genelinde 81 ilde yürütülen TOKİ konut projelerinin yapımı hızla devam ediyor.

Son olarak İlk Evim Konut, İlk Evim Arsa ve İlk İşyerim kampanyalarında sona gelen idare, diğer taraftan tüm gücü ile depremzedelere kalıcı konutların yapımı için büyük bir mesai harcıyor. 

Çalışmalarına hızla devam eden idare daha önce konut sahibi olmuş vatandaşların kar edeceği yeni bir indirim kampanyası başlatıyor. Açıklama ise Bakan Kurum'dan geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 indirim kampanyasının müjdesini verdi. Yüzde 25 TOKİ indirim kampanyasının başlama tarihini açıklayan Kurum, 24 Nisan itibariyle kampanyanın başlayacağını açıkladı.

Twityter üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Kurum, "TOKİ’mizle her yıl iki kere düzenlediğimiz indirim kampanyamızın zamanı geldi.

TFF yönetiminden açıklama! TFF yönetiminden açıklama!

24 Nisan’da başlıyoruz!

TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse % 25 indirimden faydalanabilecek." ifadelerini kullandı.

TOKİ indirim kampanyası kapsamında, kalan borcunu peşin ödemek isteyen konut ve işyeri sahipleri yüzde 25 indirim alacak.

Arsa başta olmak üzere işyeri sahipleri ise peşin ödeme durumunda yüzde 12,5 indirim fırsatını yakalayabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri sahipleri 18 Mayıs tarihine kadar indirim fırsatından faydalanabilecekler.

Arsa sahipleri ise 12 Mayıs tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.