Zonguldak tekrar ekrana kilitlenecek! Zonguldak tekrar ekrana kilitlenecek!
Zonguldak / Devrek ilçesinin Hışıroğlu köyünden olan Mustafa ve Gülizar Özil çiftinin oğlu olan Mesut Özil, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Mesut Özil, ilk açıklamasında, "Allah'a şükürler olsun ki oldu; o formayı gururla taşıyacağım" dedi.

Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.  

Fenerbahçe, yeni transferi Mesut Özil'i KAP'a bildirdi. Yıldız futbolcu da İstanbul'a gelmeden önce canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli formayı gururla taşıyacağını belirten Özil, "Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti." şeklinde konuştu.

Bu gece İstanbul'a gelecek olan yıldız futbolcu, NTV'ye yaptığı açıklamada "Çok heyecanlıyım. Konuşmalarımda söyledim. Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe'ye geleceğim için çok mutluyum. Gelince sizle de görüşüyorum Rıdvan Hocam. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını. Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul'a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba." dedi.