Şike olayı Türkiye gündeminden düşmüyor. Ankaraspor - Nazillispor arasındaki maçta hiç şut çekilmeyip gol pozisyonuna giren futbolcunun rakip defans oyuncusu tarafından azarlanması üzerine başlayan tartışmalar TV'lerde dün gece yine göndem oldu. 

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol’da spor yorumculuğu yapan Sinan Engin, "Benim emekçi takımım Zonguldakspor'un günahı ne? Öteki tarafta ne o Nazilli maçında top gezdirme pas oyunu oynanıyor. Aldı değil hemen çabuk karar vereceksin. Zonguldakspor'da o madencilerin kanları var orada.Alın terleri var. Ne şehitler verildi orada. O formalar için o Zonguldakspor için. O madencilerimizin takımı Türkiye'nin,Dünya'nın en zor mesleği olan madenciliğin alın teri var.Dolayısıyla alt liglerde neler oluyor biliyor musunuz? Neler oluyor, neler neler!" dedi.

Engin’in bu hareketi Kırmızı Lacivertli camianın taktirini kazanırken spor kamuoyu ise TFF’nin vereceği karara odaklandı.

HABER: Emre Sezer

Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!" Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!"