TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 37.haftasında oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasında yaşanan olaylar Türkiye gündemine oturmuş ve karşılaşmada şike yapıldığına yönelik iddialarla gündeme gelmişti.

Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor'un tek bir şut atmadan berabere kalması ev sahibi ekibi play-off'a taşırken, deplasman ekibini kümede bıraktı ve Zonguldak Kömürspor'u da küme düşürdü.

Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!" Milletvekili Ertuğrul'dan Kömürspor'a destek! "Ankaraspor-Nazilli sahaya anlaşarak çıkmış!"

Konuya ilişkin televizyon programına konuşan Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Maçın berabere biteceği ile ilgili duyumlar gelmişti" ifadelerini kullandı.

Hakan Hürfikir konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
1'er puan Nazillispor'u küme kalma hattında bırakacak, Ankaraspor'da play-off'u garantileyecekti. Son hafta Nazillispor bay geçecek, bizim 1 maçımız daha var. 38 puan yapabilseydik Nazillispor averajla küme düşecekti. Ama Ankaraspor ve Nazillispor arasında 1 puan yeterli olduğu için 3 günde oynansa 3 haftada oynansa skor önceden belirlenmiş. Yani güce baktığınız zaman Ankaraspor kadro olarak, kalite olarak Nazillispor'dan daha iyi. Bu futbol, futbol 3 ihtimalli sonuç. Maçta aynı zamanda TFF YouTube kanalından canlı yayınlanıyordu. Nedense iki takım da ne bir orta, ne bir atak eylemi, ne bir gol teşebbüsü, maçın 90'ıncı dakikasında Tibet adlı Nazillispor'lu oyuncu herhalde haberi yoktu bu işten. Gole giderken gol önlendi rakibin kaptanı, kalecisi, oyuncusu da resmen oyuncuya "Sen napıyorsun" gibi bu görüntülerde de var 'Sen napıyorsun bu işten haberin yok mu?' gibi ifade var.  TFF bu maçı istediği zaman kendi YouTube kanalından izleyebilecek bir yetkide. Biz TFF’nin inceletme başlattığı anda biz yazılı bir bir başvuru yapmamıştık. TFF bunu tepkiler sonucu incelemeye başlamıştır."

Bunun sonucu ne olur bilinmez ancak Türk futbolunun içinde bulunduğu bu kaos ortamına bir örnek olmalı." dedi.